تعبیر خواب جارو کردن

تعبیر خواب جارو کردن

تعبیر خواب جارو

محمدبن سیرین گوید: جارو درخواب، خادم و خدمتکار است و جارو درشت خادمی است که تقاضای چیزها کند.

حضرت امام جعفر صادق فرماید:
جاروب دیدن به خواب بر سه وجه است.
خادم
منفعت
کسی که از مردم تقاضا می‌کند جیزهایی را که دارند به او بدهند

لوک اویتنهاو می‌گوید:
جارو: اختلاف در درون خانواده
جاروی کهنه: یک دیدار
جاروی تازه: آدم‌های به ظاهر دوست
خریدن یک جارو: اختلاف با افراد خانواده

آنلی بیتون می‌گوید: دیدن جاروی نو در خواب، دلالت بر آن دارد که با صرفه جویی اوضاع مالی بهبود خواهد یافت.

تعبیر خواب گم کردن جارو

آنلی بیتون:
اگر زنی خواب ببیند جاروی خود را گم کرده است، علامت آن است که او برای شوهر خود همسری بداخلاق، و برای امور خانه زنی نامرتب است.

تعبیر خواب جارو زدن
ابن سیرین می‌گوید: اگر بیند که خانه را به جارو می‌رفت، دلیل که مالش ضایع شود. اگر بیند خانه کسی می‌رفت، دلیل که مال کسی بدو رسد, خاصه بیند که خاک رفته را به خاک خود آورد.

منوچهر مطیعی تهرانی گوید:
جارو کردن در خواب پس انداز مال اندک است و به زبان ساده تر پول جمع کردن. عمل قید مخارج ضروری را زدن و بهای آن را به کناری نهادن و به آن دل خوش بودن در خواب‌های ما به صورت جارو کردن و جارو ظاهر می‌شود.
اگر در خواب ببینید که کسی جارو می‌کند و خس و خاشاک را به طرف شما می راند برای شما درد سر و ناراحتی مالی به وجود می‌آورد و اگر خلاف جهت شما جارو می‌کند و خاکروبه را از جائی که شما بودید دور می راند غم و اندوه را از شما می راند. دیدین جاروی از هم گسیخته و پاره و ولو در خواب خوب نیست و بیماری یا مرگ زن خانه است.
لوک اویتنهاو می‌گوید: جاروکردن: آدم‌های به ظاهر دوست

آنلی بیتون:
اگر خواب ببینید جایی را جارو می‌کنید، نشانه آن است که در معامله ای زیان خواهید دید.
اگر خواب ببینید اتاق‌ها باید جارو شوند اما شما تا آن هنگام از نظافت آن‌ها صرف نظر کرده‌اید، نشانه آن است که در روزهای آینده اضطراب و نومیدی گریبانتان را خواهد گرفت.
اگر خدمتکارتان خواب ببینند که مشغول جارو کردن هستند، نشانه آن است که مورد سوء ظن دیگران قرار خواهد گرفت.
تعبیر خواب جارو کردن زن

مطیعی تهرانی:
زنی اگر در خواب ببینید که جارو می‌کند و آن صبح زود و به هنگام طلوع آفتاب باشد مورد توجه و عنایت شوهرش قرار می‌گیرد
اگر ببینید که شب در تاریکی جارو می‌کند دعوا و مرافعه راه می‌اندازد. جارو کردن در خواب هنگام شب خوب نیست.

آنلی بیتون می‌گوید: اگر زنی خواب ببیند جایی را جارو می‌کند، نشانه آن است که همسرش او را عزیز خواهد داشت و فرزندان از محیط گرم خانواده لذت خواهند برد.

تعبیر خواب جارو کردن مرد

مطیعی تهرانی: مردی اگر در خواب ببیند که جارو می‌کند و به خانه خود خیر و برکت می‌آورد. جوانی اگر در خواب ببیند که جارو می‌کند و خس و خاشاک و خاکروبه جمع کرده، پولی در اختیارش می‌گیرد یا اینکه به کاری مشغول می‌شود.

تعبیر خواب جارو کشیدن دیوار
مطیعی تهرانی: جارو کشیدن به دیوار خوب نیست و غم و اندوه می‌آورد و به معنی جا به جا کردن غم و اندوه است همان طور که خاک را از دیوار به کف اتاق می‌ریزید خواب شما می‌گوید ناراحتی‌ها را جا به جا می‌کنید.

منبع:تعبیر خواب جارو کردن

تعبیر خواب جارو کردن

رژیم کانادایی

رژیم کانادایی

رژیم 15 روزه کانادایی  

رژیم کانادایی باید به همان شکلی که در اینجا توضیح داده می‌شود و بدون کوچک‌ترین تغییری انجام گیرد. به‌ خاطر داشته باشید که این رژیم 15 روزه است كه شامل 12 روز رژیم اصلی و 3 روز رژیم تثبیت‌كننده می‌شود. چنانچه بین وعده‌های غذایی، حتی یک آب نبات و یا شکلات کوچک خورده شود، رژیم باید قطع گردد و پس از دو ماه دوباره از نو شروع شود. توجه کنید که این رژیم برای افرادی طراحی شده که از سلامتی جسمی خوبی برخوردار هستند و بیماری خاصی مانند فشار خون ، انواع ناراحتی‌های قلبی، زخم معده و … ندارند. توصیه می‌شود این رژیم را از یک روز تعطیل شروع کنید.

روز اول:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند
نهار: 3 عدد تخم مرغ سفت + اسفناج پخته + یک عدد گوجه فرنگی
شام: 300 گرم گوشت پخته یا کبابی + کاهو + آب لیمو

روز دوم:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند
نهار:10 ورق کالباس مرغ + یک لیوان ماست کم چربی
شام: 300 گرم گوشت پخته یا کبابی + کاهو + آب لیمو

روز سوم:
صبحانه :یک فنجان چای + دو عدد خرما
نهار : نصف سینه مرغ پخته یا کبابی + کاهو + سس آب لیمو
شام:سالاد کرفس + گوجه فرنگی + آب لیمو

روز چهارم:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند + یک ورق نان تست
نهار :یک لیتر آب میوه ترجیحا سیب یا هویج + یک لیوان ماست
شام: 3 عدد تخم مرغ سفت + هویج رنده‌شده + 200 گرم پنیر رژیمی یا کم نمک

روز پنجم:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند + یک ورق نان تست
نهار:یک ماهی پخته یا کبابی کامل + یک قاشق چای‌خوری کره + آبلیمو
شام:300 گرم گوشت پخته یا کبابی + کاهو + کرفس

روز ششم:
صبحانه :یک فنجان چای + دو عدد خرما
نهار:10 ورق کالباس مرغ + یک لیوان ماست کم چربی
شام: نصف سینه مرغ پخته یا کبابی + کاهو + آب لیمو + روغن زیتون

روز هفتم:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند + یک ورق نان تست
نهار: 3 عدد تخم مرغ سفت + یک ورق کالباس + کاهو
شام :سالاد کلم + گوجه فرنگی + سس آبلیمو + یک عدد میوه

روز هشتم:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند
نهار : نصف سینه مرغ پخته یا کبابی + کاهو + آب لیمو
شام: 300 گرم گوشت پخته یا کبابی + کاهو + آب لیمو + یک عدد میوه

روز نهم:
صبحانه :یک لیوان شیر
نهار : نصف سینه مرغ پخته یا کبابی + کاهو + آب لیمو
شام :سالاد کاهو + خیار + گوجه فرنگی + سس آبلیمو + یک عدد میوه

روز دهم:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند + یک ورق نان تست
نهار :یک لیتر آب میوه ترجیحا سیب یا هویج + یک لیوان ماست
شام:یک عدد تخم مرغ سفت + یک هویج پخته شده و رنده‌شده + 200 گرم پنیر رزیمی یا کم نمک

روز یازدهم:
صبحانه:یک فنجان قهوه + یک حبه قند + یک ورق نان تست
نهار:یک عدد ماهی پخته یا کبابی + یک قاشق چای‌خوری کره + آبلیمو
شام: 300 گرم گوشت پخته یا کبابی + کاهو + کرفس

روز دوازدهم:
صبحانه :یک فنجان چای + دو عدد خرما
نهار: 3 عدد تخم مرغ سفت + یک عدد هویج پخته و رنده شده
شام : نصف سینه مرغ پخته یا کبابی بدون پوست + کاهو + آب لیمو

سه روز رژیم نگهدارنده:
روز اول:
صبحانه :یک لیوان شیر
نهار:گوشت یا مرغ کبابی یا پخته + سالاد کاهو (خیار –گوجه فرنگی-سس آبلیمو)
شام:سوپ آبمرغ یا گوشت + 3 ورق نان تست+3 عدد میوه

روز دوم:
صبحانه: یک فنجان چای + یک ورق نان تست + عسل
نهار: 5 ورق کالباس مرغ + گوجه فرنگی + یک عدد خیار شور + 3 ورق نان تست
شام : نصف سینه مرغ + سالاد کاهو + یک عدد خیار شور + 3 ورق نان تست

روز سوم:
صبحانه:یک لیوان شیر
نهار:گوشت یا مرغ کبابی + سالاد خیار و گوجه فرنگی
شام:سوپ مرغ + 2 ورق نان تست + 2 عدد میوه
در صورت در دسترس نبودن و یا دوست نداشتن گوشت قرمز ،گوشت سفید و تخم مرغ موجود در این رژیم، می‌توانید مواد غذایی زیر را در وعده و جای گوشت سفید ،قرمز و تخم مرغ جایگزین کنید.
بورانی کدو
3 عدد کدوی متوسط را حلقه حلقه کنید و با یک عدد گوجه فرنگی خرد شده و یک قاشق غذا خوری روغن مایع پخته وبا یک لیوان ماست بدون جربی میل کنید .
بورانی اسفناج
نیم کیلو اسفناج را با کمی نمک پخته و با یک لیوان ماست بدون چربی میل کنید.
عدسی
یک فنجان عدس پخته را با آب لیمو میل کنید.
سالاد کرفس
دو لیوان کرفس ریزشده را به همراه نمک و یک عدد گوج فرنگی به همراه سس آب لیمو میل کنیدو(این سالاد در لاغری بسیار موثر است)

سس آبلیمو برای سالاد
دو قاشق ماست و یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب لیمو، نمک و فلفل به اندازه کافی.
سوپ مرغ یک لیوان
نصف فنجان سیب زمینی خردشده ،یک فنجان هویج خردشده و نصف فنجان نخود فرنگی کمی نمک و آب لیمو.

ورزش در این رژیم، به‌صورت دل‌خواه انجام می‌شود.

عوارض رژیم کانادایی

رژیم لاغری 15 روزه به علت گرسنگی زیاد، باعث تغییر خلق و خو و عصبی‌شدن فرد می‌شود.
این رژیم همچنین باعث ایجاد سرگیجه و نداشتن تعادل به علت افت شدید گلوکز خون می‌شود.
بعد از اتمام رژیم، بدن دچار قحطی شده و طی مدت کوتاهی وزن اولیه و یا حتی بیشتر از مقدار اولیه ممکن است بازگردد.
کمبودن مقدار صبحانه، یکی از معایب اصلی این رژیم است.
به علت کمبود انرژی، قادر به انجام فعالیت‌های بدنی معمول و یا ورزش نخواهید بود.
کالری پایه روزهای رژیم زیر ۱۰۰۰ کالری و در اکثر روزها حدود ۶۰۰ کالری است که این مورد یکی از بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین عوارض این رژیم است.
رژیم کانادایی به علت فقدان میان‌وعده‌هایی مانند میوه و سبزیجات، باعث ایجاد یبوست می‌شود.
با پیروی از رژیم کانادایی، بعد از مدت کوتاهی دچار ریزش مو خواهید شد.
به دلیل ازدست‌دادن آب زیاد، پوست صورت و بدن شما شل و افتاده می‌شود.
در روزهای اولیه این رژیم، کاهش وزن سریع‌تر است اما هر چه پیش بروید سرعت کاهش وزن کم‌‌تر و کم‌تر می‌شود و شاید به کل دچار استپ وزنی بشوید. این مشکل به این دلیل است که هر چه كاهش وزن بدن سریع‌تر باشد، به جای بافت چربی، حجم بافت عضلانی كاهش می‌یابد و به اصطلاح دچار عضله‌سوزی خواهید شد. پس از قطع رژیم، آنچه جایگزین بافت عضلانی می‌شود، چربی خواهد بود و به همین خاطر دیگر خبری از كاهش وزن سریع شما نیست.
برای كاهش وزن اصولی، باید همه گروه‌های غذایی به مقدار متعادل مصرف شوند، در غیر این صورت مشكلات مختلفی از جمله همان‌هایی که گفته شد برای فرد ایجاد خواهد شد. گرفتن رژیم‌های غذایی سخت و غیراصولی مانند همین رژیم، می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری مانند حمله‌های قلبی و مغزی را به همراه داشته باشد.

با توجه به نکات ذکرشده، مجله ستاره به هیچ عنوان رژیم کانادایی یا هر نوع رژیم فوری و سخت دیگری را پیشنهاد نمی‌کند و گرفتن این رژیم به معنای آسیب‌رساندن به بدن و تحت فشار قراردادن بیش از حد بدن است. کاهش وزن ناشی از این رژیم بعد از پایان ۱۵ روزبه هیچ وجه پایدار نیست و باید این نکته را قبول کنید که این رژیم راهی نیست که شما را برای همیشه از شر چربی‌های اضافه بدن خلاص کند.

منبع:رژیم کانادایی

رژیم کانادایی

بیماری سلیاک چیست؟

بیماری سلیاک و زندگی بدون نان

بیماری سلیاک چیست؟

افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند پروتئینی به نام گلوتن را که در گندم، جو، چاودار و احتمالاً جودو سر وجود دارد، نمی توانند تحمل کنند. زمانی که بیماران مبتلا به سلیاک، غذاهای حاوی گلوتن مصرف می کنند، سیستم ایمنی بدن آن ها پاسخی را به صورت تخریب روده کوچک صادر می کند. این تخریب به خصوص در پرزهای انگشتانه ای روده که مواد مغذی داخل آنها جذب می شوند، ایجاد می شود. به دنبال آسیب پرزهای روده ای فرد بدون توجه به مقدار غذایی که می خورد، مبتلا به سوء تغذیه می شود. به دلیل این که سیستم ایمنی خود فرد سبب تخریب و آسیب پرزهای روده کوچک می شود، این بیماری، به عنوان یک بیماری خود ایمنی نامیده می شودو از طرف دیگر به علت این که مواد مغذی جذب نمی شوند، می تواند به عنوان یک بیماری سوء جذبی مورد نظر قرار گیرد.

بیماری سلیاک

بیماری سلیاک یک اختلال خودایمنی روده باریک است که مبتلایان در صورتی که پروتئینی از دسته گلوتن (gliadin) راکه در برخی از غلات مانند گندم، جوو چاودار وجود دارد، مصرف کنند، دچارعلایم گوارشی می شوند.

بیماری سلیاک ( Coeliac disease) از بیماریهای شایع برای تمام سنین است و علائم آن فقط در سنین کودکی بروز نمی کند و اشکال خاموش و مخفی آن ممکن است در مقاطع مختلف زندگی خود را نشان دهد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز پنجشنبه در گفت وگو با ما گفت:شیوع بیماری سلیاک در زنان بیشتر و در برخی مناطق تا سه برابر مردان بوده و سن بروز آن از کودکی تا سالمندی است.

سلیاک با حساسیت به پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار؛ به صورت یک بیماری مزمن التهابی روده باریک بروز می کند و با سوء جذب ناشی از عدم تحمل به این پروتئین در این غلات همراه است.

فوق تخصص گوارش و کبد ادامه داد:در این بیماری پس از مصرف هر نوع ماده غذایی حاوی گندم، جو و چاودار حتی به مقدار بسیار ناچیز، واکنش التهابی در روده باریک و سایر ارگان های مبتلا شروع شده و به مرور زمان این التهاب مزمن منجر به تخریب پرزهای مخاطی که عامل اصلی هضم و جذب مواد غذایی هستند، می شود.
گلوتن چیست و چگونه باعث مشکلات می شود؟
این متخصص بیان کرد:گلوتن پروتئینی است که به طور طبیعی در گندم و جو وجود دارد و باعث کش آمدن خمیر و نرم شدن بافت نان و طعم و مزه و ارزش پروتئینی بالای نان و خواص منحصر به فرد آن می شود.

وی اضافه کرد:به دلیل ارزانتر بودن آرد نسبت به سایر غلات به بسیاری از مواد غذایی که به صورت آماده در بازار وجود دارند گلوتن افزوده می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود :گلوتن پس از مصرف به صورت خوراکی و جذب در پرزهای روده باریک، به عنوان یک تحریک کننده سیستم ایمنی در مخاط روده و سایر ارگان های مبتلا عمل کرده، سلولهای دفاعی را به این نواحی کشانده و یک واکنش التهابی ایجاد می کند که به مرور زمان و در اثر تماس مکرر، این التهاب مزمن منجر به تخریب پرزهای روده و یا ارگان های مبتلا می شود.

شیوع بیماری سلیاک
وی با بیان اینکه این بیماری از شیوع بالایی برخوردار است گفت :شیوع این بیماری در ایران یک درصد و مشابه اکثر کشورهای جهان است. یعنی بیش از 750 هزار ایرانی مستعد ابتدا به این بیماری مبتلا هستند.

شیوع بیماری در زنان بیشتر و در برخی مناطق تا سه برابر مردان بوده و سن بروز آن از کودکی تا سالمندی است.

علت بیماری سلیاک
فوق تخصص گوارش و کبد درباره علت این بیماری توضیح داد:سلیاک یک بیماری چند فاکتوری است و باید چندین عامل وجود داشته باشند تا بیماری بروز کند.
به گفته وی ژن های مستعد کننده بیماری (ژن های DQ2 و DQ8) ،مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن، زمان شروع غذاهای کمکی حاوی گلوتن در دوران شیرخوارگی از عواملی است که فرد را مبتلا می سازد.

این متخصص گفت :تحقیقات نشان داده است که اگر غذاهای کمکی حاوی گلوتن زود شروع شوند(مثلا از سن چهارماهگی) و شیرمادر نیز قطع شود خطر ابتلا به سلیاک بسیار افزایش می یابد همچنین بعضی عفونت های روده ای ویروسی در دوران شیرخوارگی، برخی از توکسین های غذایی و عادات غذایی نیز ممکن است در ابتلا به این بیماری نقش داشته باشند.

علائم بیماری سلیاک
وی به علائم این بیماری اشاره کرد و افزود :برخی از افراد ممکن است باوجود ابتلا به بیماری، در ظاهر هیچ گونه علامت اختصاصی نداشته باشند ولی وقتی به هر دلیل، بیماری تشخیص داده شده و تحت درمان قرار می گیرند فرد به طور واضح احساس بهبودی در وضعیت سلامت عمومی خود پیدا می کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد:بیماری سلیاک دارای طیف وسیعی از علائم غیراختصاصی مشتمل بر علائم گوارشی و غیرگوارشی است که شایع ترین علائم گوارشی شامل دل درد، اسهال، نفخ شکم، بی اشتهایی، مدفوع حجیم، بدبو و چسنده، دفع گاز زیاد، استفراغ و گاه یبوست است.

وی گفت :علائم غیرگوارشی طیف وسیعی از اختلالات سیستم های مختلف بدن را شامل می شود که ناشی از سوء جذب مواد غذایی است از جمله کم خونی ناشی از کمبود آهن یا کمبود اسید فولیک که به درمانهای کم خونی پاسخ نمی دهد کمبود ویتامین ب 12، کمبود کلسیم و ویتامین D و پوکی استخوان ناشی از آن، خستگی زودرس، کاهش وزن، خشکی پوست و اختلال حافظه ناشی از کبود ویتامین ها و سایر مواد مغذی می شود.

علائم بیماری سلیاک در کودکان
وی اضافه کرد :علائم این بیماری درکودکان گوارشی است و پس از شروع غذای کمکی حاوی گلوتن کودک دچار اسهال، اتساع شکم، دل درد و استفراغ می شود و یا صرفا رشد کودک مختل شده و اختلال در افزایش وزن و قد حاصل می شود.

فوق تخصص گوارش و کبد افزود :کودکان در سن مدرسه ممکن است دچار عدم تمرکز و اختلال یادگیری و افت تحصیلی و خستگی زودرس شوند، و در سنین بلوغ بیماری باعث به تاخیر افتادن بلوغ و کوتاه قدی می شوند.

بیماری های همراه با سلیاک
این متخصص افزود:این بیماری می تواند با یکسری از بیماری ها مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید، دیابت نوع یک ، سیروز صفراوی اولیه، بیماری آدیسون، بیماری های بهجت، شوگرن، پسوریازیس، ویتلیگو و…. همراه باشد.

چگونگی تشخیص بیماری سلیاک
وی درباره تشخیص این بیماری توضیح داد :در بیماران مشکوک ابتدا تست خونی برای اندازه گیری آنتی بادی های اختصاصی سلیاک انجام و در صورت مثبت شدن آزمایش خون (TTG)، آندوسکوپی و نمونه برداری از ابتدای روده باریک انجام می شود.

اگر تغییرات مربوط به سلیاک ( از بین رفتن پرزهای مخاطی و افزایش سلولهای دفاعی در دیواره روده) مشاهده شد بیماری به صورت قطعی تشخیص داده شده و بیمار تحت درمان قرار می گیرد.

وی توصیه کرد:علاوه بر کسانی که دارای علامت هستند، افراد با زمینه ژنتیکی، بیماری در فامیل درجه یک و همچنین تمامی بیماران مبتلا به بیماری هایی که همراهی زیادی با سلیاک دارند خصوصا کودکان مبتلا به نارسایی رشد و یا بیماری دیابت، بیماران مبتلا به بیماری های تیروئید، بیماری های خود ایمن کبد و سایر اختلالاتی که در بالا به آنها اشاره شد باید از نظر سلیاک بررسی شوند.

درمان بیماری سلیاک
فوق تخصص گوارش و کبد در باره درمان این بیماری توضیح داد :در حال حاضر تنها راه درمان رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن برای تمام عمر است که البته رعایت رژیم باید با دقت و حساسیت زیادی و تحت نظر مشاور تغذیه صورت گیرد.

وی اظهار کرد :پژوهشهای زیادی در جهان روی روشهای درمان نوینی در حال انجام است ولی هنوز راه درمانی دیگری جایگزین رژیم نشده است.

منبع:بیماری سلیاک چیست؟

بیماری سلیاک چیست؟

بیماری پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون

بیماری پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی است که باعث از دست دادن تدریجی کنترل عضلات می‌شود. علائم و نشانه‌های بیماری پارکینسون در ابتدا خفیف هستند و گاهی اوقات ممکن است نادیده گرفته شوند.

بیماری پارکینسون
نشانه‌های متمایز بیماری پارکینسون عبارتند از: لرزش، سفتی و خشکی اندام‌ها، حرکات کُند بدن و تعادل ضعیف. پارکینسون در اصل “فلج لرزان” نامیده می‌شود، اما تمام افراد مبتلا به بیماری پارکینسون لرزش ندارند.

پیشرفت پارکینسون
در حالی که بیماری پارکینسون می‌تواند تجربه ترسناکی باشد، امید به زندگی در این بیماری همانند امید به زندگی برای فرد بدون این بیماری است. برای برخی افراد، علائم به آرامی طی ۲۰ سال به تدریج ادامه می‌یابند. درمان به موقع می‌تواند موجب شود فرد بیمار چندین سال را تقریباً عاری از علائم سپری کند. حدود ۵٪ تا ۱۰٪ از موارد قبل از سن ۵۰ سالگی رخ می‌دهند. دو حامی برای پژوهش در زمینه پارکینسون: محمد علی باکسر در سن ۴۲ سالگی و بازیگر مایکل جی فاکس در سن ۳۰ سالگی هستند.

علائم اولیه پارکینسون
علائم اولیه پارکینسون ممکن است ناچیز باشند و می‌توانند با علائم بیماری‌های دیگر اشتباه گرفته شوند. این علائم عبارتند از:

لرزش ملایم انگشت، دست، پا، یا سفتی لب
دشواری در راه رفتن
دشواری در بلند شدن از صندلی
دست خط ناخوانا و ریز
وضعیت قوزدار
ثابت و بی احساس شدن چهره

بیماری پارکینسون چیست؟

نشانه: لرزش
برای حدود ۷۰ درصد از بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون لرزش از اولین علائم این بیماری است. این حالت معمولاً زمانی که دست در حال استراحت است، نه زمانی که در دست در حال استفاده است، در انگشتان یا دست شروع می‌شود. لرزش دست یا انگشت به طور منظم است معمولاً چهار تا شش بار در هر ثانیه یا به حالت تسبیح گردانی است چنان که مهره‌ای بین انگشت شست و انگشت اشاره می‌چرخد. لرزش می‌تواند نشانه بیماری‌های دیگر نیز باشد، بنابراین لرزش به خودی خود بدین معنا نیست که فرد پارکینسون دارد.

نشانه: برادیکنسیا (کُندی حرکت)
همانطور که سن افراد بالا می‌رود، حرکات آنها نیز به طور طبیعی آرام‌تر می‌شود. اما اگر آنها “برادیکنسیا” داشته باشند که نشانه‌ای از بیماری پارکینسون است، کند شدن حرکات ممکن است زندگی روزمره را مختل کند. هنگامی که آن‌ها می‌خواهند حرکت کنند، بدن ممکن است فوراً واکنش نشان ندهد، و یا به طور ناگهانی ممکن است متوقف یا “خشک” شود. لنگان راه رفتن و چهره خشک و بی روح گاهی اوقات در افراد مبتلا به بیماری پارکینسون می‌تواند ناشی از برادیکنسیا باشد.
نشانه: اختلال در تعادل
افراد مبتلا به بیماری پارکینسون وضعیت خمیده، با شانه‌های افتاده و سر رو به جلو، دارند. همراه با مشکلات حرکتی دیگر، آن‌ها ممکن است مشکلی در تعادل داشته باشند. این مشکل خطر سقوط را افزایش می‌دهد.
علائم: سفتی و خشکی
سفتی زمانی اتفاق می افتد که عضلات سفت می‌مانند و شل نمی‌شوند. به عنوان مثال، ممکن است بازوها زمانی که فرد در حال راه رفتن است، نچرخند. ممکن است گرفتگی و درد در عضلات وجود داشته باشد. اغلب افراد مبتلا به پارکینسون مقداری سفتی و خشکی در اندام‌ها دارند.
علائمی فراتر از علائم حرکتی
علائم دیگری نیز وجود دارند، اما تمام افراد مبتلا به بیماری پارکینسون همه این علائم را نخواهند داشت. این علائم عبارتند از:

بی قراری در خواب و یا خستگی در طول روز
صدای یکنواخت و یا لکنت زبان
دشواری در بلع
مشکلات حافظه، گیجی، یا زوال عقل
پوست چرب و شوره سر
یبوست

تشخیص پارکینسون
اسکن‌های مغزی به طور کلی برای تشخیص پارکینسون استفاده نمی‌شوند، اگر چه می‌توانند برای رد کردن بیماری‌های دیگر استفاده شوند. در عوض، پزشک شما ممکن است موارد زیر را انجام دهد:

ضربه به انگشت دست و انگشت شست با هم و یا ضربه به پای شما برای بررسی کُندی حرکت.
شل کردن دست برای مشاهده لرزش.
او به منظور بررسی سفتی اندام‌ها از شما می‌خواهد در حالی که گردن، بازوها، و ساق پاها را حرکت می‌دهد آنها را شل کنید.
برای بررسی تعادل در حالی که به آرامی از پشت شما را می‌کشد، از شما می‌خواهد بایستید.

بیماری پارکینسون

پارکینسون یا لرزش؟
اگر لرزش دارید اما هیچ علائم دیگری از پارکینسون مانند سفتی یا کُندی حرکت ندارید، ممکن است لرزش خوش خیم ذاتی داشته باشید. این لرزش در خانواده به ارث می‌رسد و بسیار شایع‌تر از پارکینسون است. این حالت معمولاً هر دو دست را به یک اندازه تحت تأثیر قرار می‌دهد. بر خلاف پارکینسون، لرزش زمانی که دست در حرکت است، بدتر می‌شود. لرزش ذاتی به داروی رایج مورد استفاده برای پارکینسون یعنی لوودوپا واکنش نشان نمی‌دهد، اما ممکن است با داروهای دیگر درمان شود.

چه کسانی دچار پارکینسون می‌شوند؟
متوسط سنی که افراد دچار پارکینسون می‌شوند ۶۲ سال است، اما افراد بالای ۶۰ سال تنها ۲٪ تا ۴٪ احتمال ابتلا به این بیماری را دارند. داشتن یک عضو از خانواده که مبتلا به پارکینسون باشد اندکی خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد. مردان نسبت به زنان بیشتر احتمال دارد به بیماری پارکینسون مبتلا شوند.

چه عواملی باعث بیماری پارکینسون می‌شوند؟
منطقه کوچکی در ساقه مغز تحت عنوان ماده جسم سیاه حرکات را کنترل می‌کند. در بیماری پارکینسون، سلول‌ها در جسم سیاه ساخت دوپامین، یعنی ماده شیمیایی در مغز که به ارتباط سلول‌های عصبی کمک می‌کند، را متوقف می‌کنند. همانطور که این سلول‌هایی که دوپامین تولید می‌کنند، از بین می‌روند، مغز پیام‌های لازم در مورد چگونگی و زمان حرکت را دریافت نمی‌کند.

مراحل پارکینسون
پارکینسون پیش رونده است، و بدین معناست که تغییرات داخل مغز در طول زمان ادامه دارند. پزشکان مراحل این بیماری را با یک ارزیابی دقیق از علائم شما اندازه گیری می‌کنند. مقیاس Hoehn و Yahr ابزار رایجی است که به شدت علائم توجه دارد. مقیاس اندازه گیری بیماری پارکینسون واحد، وضوح ذهنی و عملکرد، رفتار و خلق و خوی، فعالیت‌های روزمره زندگی، و حرکت را ارزیابی می‌کند. اندازه گیری مراحل می‌تواند به تعیین بهترین درمان کمک کند.
درمان: لوودوپا (ال-دوپا)
آل- دوپا (L-dopa) دارویی است که مغز آن را به دوپامین تبدیل می‌کند. این دارو از سال ۱۹۷۰ استفاده می‌شود و هنوز هم مؤثرترین داروی پارکینسون است. این دارو کندی و سفتی را کاهش می‌دهد، به افراد کمک می‌کند راحت‌تر حرکت کنند. در نهایت، تأثیر لوودوپا ممکن است به سرعت از بین برود. این دارو نباید با رژیم غذایی با پروتئین بالا مصرف شود. لوودوپا برای جلوگیری از تهوع و استفراغ با کاربی، ترکیب می‌شود، کاربی اجازه می‌دهد مقدار بیشتری لوودوپا به مغز برسد. عوارض جانبی دیگر شامل خواب آلودگی است. توهم، پارانویا، و حرکات غیر ارادی (دیسکینزی) ممکن است با استفاده طولانی مدت از این دارو رخ دهند.
درمان: دوپامین آگونیست
داروهایی که دوپامین را تقلید می‌کنند، به نام آگونیست های دوپامین، ممکن است برای به تأخیر انداختن علائم مربوط به حرکت پارکینسون استفاده شوند. این داروها عبارتند از اپوکین، میراپکس، پارلودل، نوپرو پوست و ریکویپ. همچنین اپوکین داروی تزریقی است که می‌تواند هنگامی که اثرات لوودوپا شروع به از بین رفتن می‌کنند، استفاده شود. عوارض جانبی شامل تهوع و استفراغ، خواب آلودگی، حفظ سیال و روان میباشند.
درمان: سایر داروها
کومتان و تاسمار می‌توانند با اثر جانبی احتمالی اسهال، اثربخشی لوودوپا را بهبود بخشند. بیمارانی که تاسمار مصرف می‌کنند باید به طور منظم منظم کبد خود را چک کنند. استالوو، لوودوپا، کاربی دوپا و انتاکاپون (دارویی در کومتان) را ترکیب می‌کند. ازیلکت، الدپریل، امسام و زلاپار که تجزیه دوپامین را کُند می‌کنند، ممکن است در مراحل اولیه بیماری تجویز و یا همراه با لوودوپا مورد استفاده قرار گیرند. آن‌ها نباید با داروهای ضد افسردگی خاصی استفاده شوند.

جراحی: تحریک عمیق مغزی
الکترودها می‌توانند به یکی از سه ناحیه مغز –گولوبوس پالیدوس، تالاموس، و یا هسته ساب تالاموس – در یک یا هر دو طرف کاشته شوند. یک مولد پالس به قفسه سینه در نزدیکی ترقوه می‌رود. پالس‌های الکتریکی مغز را برای کمک به کاهش سفتی، لرزش و برادیکینسیا بیمار تحریک می‌کنند. این پالس‌ها پیشرفت پارکینسون را متوقف می‌کنند یا بر نشانه‌های دیگر تأثیر می‌گذارند. هیچ کسی گزینه خوبی برای این عمل جراحی نیست.
جراحی: پالیدوتومی و تالاماتومی
این جراحی‌ها از انرژی فرکانس رادیویی برای از بین بردن منطقه‌ای به اندازه نخود در پالیدوس گلوبوس و یا تالاموس استفاده می‌کنند. این مناطق با لرزش، سفتی و برادیکنسیا همراه هستند، بنابراین حرکت به طور کلی پس از عمل جراحی با تکیه کمتر بر لوودوپا بهبود می‌یابد. اما از آنجا که این جراحی‌ها غیر قابل برگشت هستند، آن‌ها از تحریک عمیق مغزی کمتر رایج هستند.

رژیم غذایی بهتر برای پارکینسون

داشتن رژیم غذایی متعادل، با کلسیم و ویتامین D برای استحکام استخوان حائز اهمیت است. اگر چه پروتئین می‌تواند با لوودوپا تداخل داشته باشد، شما می‌توانید با مصرف دارو حدود یک ساعت و نیم قبل از صرف غذا از این مشکل اجتناب کنید. اگر شما حالت تهوع دارید، دارو خود را با کلوچه یا زنجبیل مصرف کنید. داشتن یک رژیم غذایی با فیبر بالا با مقدار زیادی مایعات می‌تواند از یبوست جلوگیری کند.

آیا علائم می‌توانند قابل پیشگیری باشند؟
محققان در حال بررسی مکمل‌ها یا مواد دیگری هستند که می‌توانند از سلول‌های عصبی در مقابل آسیب پارکینسون محافظت کنند، اما هنوز زود است که بگوییم این مکمل‌ها تأثیر گذار هستند یا خیر. احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون در مصرف کنندگان قهوه و افراد سیگاری ممکن است کمتر باشد (اگر چه بدیهی است که سیگار کشیدن دیگر مشکلات جدی را در پی دارد).

نقش سموم در محیط
آفت کش ها و علف کش ها ممکن است خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش دهند. برخی از افراد ممکن است از لحاظ ژنتیکی بیشتر مستعد عوارض قرار گیری در معرض مشکلات محیطی باشند. تحقیقات پیرامون این مسئله مهم، همچنان ادامه دارند.

پارکینسون و ورزش
ورزش می‌تواند با کمک به مغز برای استفاده موثرتر از دوپامین اثر محافظتی داشته باشد. علاوه براین ورزش به بهبود هماهنگی، تعادل، راه رفتن، و لرزش کمک می‌کند. برای تجربه بهترین اثر، شما باید به طور مداوم و به میزانی که می‌توانید، ترجیحاً سه تا چهار بار در هفته به مدت یک ساعت، ورزش کنید. معلوم شده است که تمرین بدنی روی تردمیل یا دوچرخه سواری نیز برای این بیماری فوایدی دارند. تای چی و یوگا می‌توانند با تعادل و انعطاف پذیری کمک کننده باشند.
زندگی با بیماری پارکینسون
پارکینسون بسیاری از جنبه‌های زندگی روزمره را تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما با استفاده از داروها و تغییراتی در زندگی خود، می‌توانید فعال باقی بمانید. دارو می‌تواند به شما کمک کند با اختلالات خلقی مانند افسردگی و اضطراب مقابله کنید. یک درمانگر حرفه‌ای، می‌تواند ارزیابی ایمنی خانه را ارائه دهد. ممکن است نیاز به حذف چیزهایی که می‌توانند موجب لغزیدن پای شما شوند، مانند قالیچه باشید و یا نیاز داشته باشید که دستگیره‌ای در حمام یا توالت اضافه کنید. یک متخصص گفتار درمانی می‌تواند در رفع مشکلات بلع و گفتار به شما کمک کند.

نکته‌ای برای مراقبان از بیماران مبتلا به پارکینسون
مراقبت از یک فرد مبتلا به پارکینسون می‌تواند چالش برانگیز باشد. همان طور که مهارت‌های حرکتی کاهش می‌یابند، کارهای ساده ممکن است دشوارتر شوند، اما بیمار مبتلا به پارکینسون می‌تواند برای حفظ استقلال خود تلاش کند. هم داروها و هم خود بیماری می‌توانند به تغییرات خلق و خوی منتهی شوند.

منبع:بیماری پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون چیست؟

تعبیر خواب انجیر

انجیر از جمله میوه‌هایی است که برای تفسیر و تعبیر رویاهای آن تعبیرگران بایستی تمامی جهات مختلف و رابطه آن با دیگر جزییات خواب را در نظر بگیرند. به طور مثال ابن سیرین دیدن انجیر در رویا در هر صورت غم و اندوه ذکر کرده است این در حالی است که در کتاب نفایس الفنون انجیر به دلیل تقدسش رزق و روزی حلال تعبیر گشته است.

تعبیر خواب خوردن انجیر

محمدبن سیرین گوید:
اگر در خواب ببینی انجیر می‌خوری تعبیرش بد می‌باشد (فرقی ندارد که در بیداری فصل انجیر باشد یا خیر).
اگر ببینی انجیر خورده‌ای یا جمع کرده‌ای و یا کسی به تو داده‌ است، دچار غم و ناراحتی خواهی شد و احتمالاً کاری انجام می‌دهی که باعث پشیمانی تو می‌شود .

منوچهر مطیعی تهرانی گوید: در نفایس الفنون نوشته شده انجیر در خواب نیکو است و رزق و روزی حلالی است که نصیب بیننده رؤیا می‌شود. به اعتقاد نگارنده انجیر چون از میوه‌های تقدیس شده است و در مذاهب توحیدی از آن به نیکی نام برده شده در خواب دیدن آن نیکو است ولی معبر باید جهات مختلف و رابطه آن را با چیزهای دیگر در خواب دیده می‌شود مورد توجه قرار دهد. انجیر سیاه نشانه غم است و اندوه انجیر سبز و شیرین بی اثر می‌باشد. به هر حال از دیدن انجیر در خواب بیمناک و نگران نباشید که نیکو است.

درکتاب سرزمین رویاها آمده است:
خواب انجیردر فصل آن: لذت و احترام
خواب انجیر در خارج ازفصل آن: غم و اندوه
انجیر می‌خورید: ثروتتان را به باد خواهید داد.
انجیر خشک: پولتان را از دست می‌دهید.
اچ میلر می‌گوید: اگر دختری خواب درخت انجیر را ببیند، نشانه‌ی آن است که با فرد مهمی پیمان ازدواج می‌بندد.

لیلا برایت می‌گوید: دیدن انجیر در خواب، نشانه‌ی آن است که با دیگران روابط خوبی خواهید داشت.

تعبیر خوردن انجیرهای رنگی

ابراهیم کرمانی گوید: انجیر زرد به خواب دیدن و خوردن، دلیل بیماری است و انجیر سیاه، دلیل بر غم و اندوه و انجیر سبز به وقت خود چون به طعم شیرین است زیانی ندارد.

اچ میلر می‌گوید: اگر در خواب ببینید که فصل انجیر نیست و شما انجیر زرد می‌خورید، به این معنا است که احتمالاً بیمار می‌شوید.

تعبیر خواب برگ انجیر

مطیعی تهرانی گوید: و برگ انجیر اندیشه و خرد است.

لیلا برایت می‌گوید: دیدن برگ انجیر در خواب، نشانه‌ی آن است که فرد با ایمانی هستید. اگر در خواب ببینید که مشغول چیدن انجیر هستید، بدین معنا است که برای رسیدن به هدفتان تلاش کرده و موفق می‌شوید.

منبع:تعبیر خواب انجیر

تعبیر خواب انجیر

طرز تهیه مربا انجیر سیاه

طرز تهیه مربا انجیر سیاه

مواد اولیه مربا انجیر سیاه :

انجير سياه 500 گرم

آب دو و نيم پيمانه

شكر 750 گرم

جوهرليمو 1/4 قاشق چايخوري

مراحل تهيه مربا انجیر سیاه:

روي انجيرها را با خلال دندان چند سوراخ مي‌زنيم و آنها را دانه‌دانه داخل يك قابلمه لعابي مي‌چينيم، سپس آب را روي انجيرها ريخته و شكر را نيز به آن مي‌افزاييم. شكر باعث مي‌شود كه انجيرها سفت شده و در اثر جوش خوردن از هم وا نروند. مربا را به مدت 30 دقيقه روي حرارت متوسط مي‌جوشانيم، تا انجيرها كاملا شفاف و طلايي شوند. در انتها جوهرليمو را نيز اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيم دو قاشق مرباخوري گلاب را هم در آخر پخت به مربا اضافه كنيم.

نكتـه:

دقت كنيد كه حتما انجيرها سفت باشند.

منبع:طرز تهیه مربا انجیر سیاه

طرز تهیه مربا انجیر سیاه

طرز تهیه ترشی انجیر

طرز تهیه ترشی انجیر

مواد لازم برای تهیه ترشی انجیر:

انجیر 2 کیلو گرم
شکر 750 گرم
آب 1 لیوان
دارچین 1 قاشق غذا خوری
سرکه به مقدار لازم

مراحل  تهیه ترشی انجیر:

شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.

منبع:طرز تهیه ترشی انجیر

طرز تهیه ترشی انجیر

طرز تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خیارشور خانگی

مواد لازم برای خیارشور خانگی:

خیار ریز و تازه 2 کیلوخیارشور

سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری250 گرم

سیریک بوته بزرگ

فلفل تند5 یا 6 عدد

تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری

نخود خام چند عدد برای ترد شدن خیارها

نمکیک پیمانه

آب14 پیمانه

سرکه یک پیمانه

مراحل تهیه خیارشور خانگی :

ابتدا خیار و سبزی ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود.

دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید.

آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید.

با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید.

خیار ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید.

نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می شود.

نکات تکمیلی در مورد خیارشور
خیارشور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خیارشور را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

منبع:طرز تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه ماهی سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری

طرز تهیه سس
خوردن ماهی سوخاری همراه با این سس مخصوص طعم دلنشینی پیدا می کند. شما می توانید از سس خردل و سس مایونز در طرز تهیه این نوع سس استفاده کنید. سس خردل طعم و مزه این سس را بسیار خوشمزه و دوست داشتنی می کند.

مواد لازم

مایونز : 2 قاشق غذا خوری
خیار شور : 2 عدد
کچاپ : 1 قاشق غذا خوری
لیمو ترش : 1 عدد
سس خردل : 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
نعناع خشک : به مزان لازم

روش تهیه سس

ابتدا خیار شور را در اندازه های خیلی کوچک به خوبی خرد کنید.

سپس نعناع خشک و آب لیمو را به خیار شور ها اضافه کنید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید در مرحله بعدی طرز تهیه این سس خوشمزه سس کچاپ و مایونز و سس خردل را به مخلوط خیار شور اضافه کنید و بعد از اینکه این مواد را به خوبی با یکدگیر مخلوط کردید آب لیمو ترش و نمک و فلفل قرمز را به سس اضافه کنید.

طرز تهیه ماهی سوخاری
ماهی سوخاری را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان غذای اصلی خود نیز میل کنید. ماهی سوخاری همانند قلیه ماهی و ماهی شکم پر از انواع غذا های پر طرفدار در بین ایرانیان است.

مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری:

دونفر
تخم مرغ : 2 عدد
فیله ماهی : 150 گرم
پودر نان : 1/2 پیمانه
پودر سیر : به میزان لازم
نمک و فلفل : به مزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی : به مزان لازم
زرد چوبه و پاپریکا : به مزان لازم

طرز تهیه ماهی سوخاری

روش طبخ ماهی سوخاری

در طرز تهیه ماهی سوخاری ابتدا ماهی را خوبی تمیز کنید و در اندازه های دلخواه برش بزنید.

سپس نان خشک را در درون خرد کن به خوبی پودر کنید می توانید برای پودر نان خشک از مغز نان باگت و یا نان تست کهنه استفاده کنید. نان خشک پودر شده را در درون ظرفی مناسب با زرد چوبه و پاپریکا به خوبی مخلوط کنید.

در درون ظرفی دیگر آرد سفید را با نمک و پودر سیر را به خوبی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را در درون طرفی بشکنید و آن ها را آنقدر هم بزنید تا مایعی یکنواخت بدست آورید سپس نمک و فلفل قرمز را به تخم مرغ ها اضافه کنید. در مرحله بعدی پخت ماهی سوخاری ماهی را در مخلوط آرد سفید به خوبی بغلطانید تا رطوبت ماهی به خوبی گرفته شود.

بعد از اینکه رطوبت ماهی ها به خوبی خشک شد تکه ها ماهی را در درون مخلوط تخم مرغ قرار دهید توجه داشته باشید که نباید تخم مرغ ها به مقدار زیاد به ماهی ها بچسبند.

بعد از اینکه تکه های ماهی را در درون تخم مرغ غلطانتید آن ها را در مخلوط پودر نان خشک قرار دهید به طوری که همه جای برش های ماهی خشک شود.

در درون تابه ای مناسب و عمیق مقدار زیادی روغن را به خوبی داغ کنید سپس دو طرف تکه های فیله ماهی را در درون روغن به خوبی سرخ کنید و بعد از سرخ شدن تکه های ماهی روغن اضافه آن ها را به کمک یک دستمال سفید تمیز بگیرید.

از این روش طبخ ماهی سوخاری می توانید در طرز تهیه میگو نیز استفاده کنید. بعد از اینکه ماهی به طور کامل سوخاری شدند می توانید آن ها را در درون ظرفی مناسبی قرار دهید و به کمک انواع سبزیجات و لیمو ترش و .. ماهی سوخاری را به زیبایی تزیین کنید و در کنار سس مخصوص سرو کنید. امیدواریم از طرز تهیه ماهی سوخاری و سرو آن لذت کافی را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع ماهی به بخش انواع غذای دریایی مراجعه کنید.

منبع:طرز تهیه ماهی سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری

درمان مسمومیت غذایی

درمان خانگی مسمومیت های غذایی

 

درمان مسمومیت غذایی

مسمومیت غذایی بیماری است که بر اثر مصرف غذاهای آلوده، نپخته یا مانده ایجاد می شود. بیش از ۲۵۰ بیماری از طریق مصرف مواد غذایی ناسالم به بدن منتقل می شود. علایم مسمومیت غذایی شامل تهوع، استفراغ، اسهال، گرفتگی عضله معده، تب و کاهش آب بدن است.

مشکل این جاست که علایم مسمومیت غذایی ساعت ها پس از مصرف غذای آلوده آشکار می شود بنابراین در برخی موارد کنترل این علایم دشوار است.

برای پیشگیری از ایجاد مشکل بیشتر بهتر است که بیمار بلافاصله درمان شود. در این مطلب به چند درمان خانگی اشاره می کنیم:

1 – کمی مخلوط آب ولرم و آب لیمو بنوشید.

2 – مصرف دارچین در غذا یا نوشیدن چای دارچین ۲ تا ۳ بار در روز توصیه می شود.

3 – دانه انیس بخورید تا اسیدیته معده پایین بیاید.

4 – نوشیدن شیر یا قهوه و استعمال دخانیات وضعیت را وخیم تر می کند. بنابراین از مصرف آن ها خودداری کنید.

5 – اگر حالت تهوع دارید، برنامه غذایی خود را به سوپ و مایعات محدود کنید.

6 – برای رفع حالت تهوع، بین دندان ها میخک قرار دهید.

7 – مقداری پودر جوز هندی را تفت دهید و سپس آن را با یک لیوان آب ولرم بخورید.

8 – ۲ تا ۳ عدد برگ ریحان را در ماست بریزید و میل کنید.

9 – اگر به اسهال مبتلا شده اید، برای کاهش نیافتن آب بدن، مایعات بیشتری بنوشید.

10 – برای جایگزین کردن الکترولیت های از دست رفته آب غنی شده مصرف کنید.

11 – هنگام مسمومیت غذایی، میزان پتاسیم به طور خطرناکی افت پیدا می کند؛ بنابراین موز بخورید.

12 – برای رفع معده درد، مسکن مصرف نکنید؛ بلکه کیسه آب گرم را روی شکم قرار دهید.

13 – بهترین درمان برای پیشگیری از مسمومیت غذایی، مصرف نکردن غذاهای فست فود است. غذاهای تازه بخورید. همیشه روی غذاها را بپوشانید و قبل از خوردن کاملاً گرم کنید. مرتب دست ها را بشویید. از روغنی که در ماهیتابه باقی مانده است دوباره استفاده نکنید. هر روز ناشتا آب داغ و آب لیمو بخورید تا از بدن سم زدایی شود.

منبع:درمان مسمومیت غذایی

درمان مسمومیت غذایی