زمان کنونی: ۹۳-۵-۳، ۰۶:۰۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


تبدیل وبلاگ به سایت بازی آنلاین

ارسال پاسخ 
چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
نویسنده پیام
k-zaminy
کاربر بسیار فعال
***
ارسال‌ها: 161
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 1
سپاس شده 40 بار در 30 ارسال
ارسال: #1
Question چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
سلام دوستان
چرا وقتي يك صفحه ورودي براي وبمان گذاشتيم.اين طوري ميشه؟
يعني وقتي وارد وب ميشه صفحه ورودي بالا مياد اما وقتي كليك ميكنه مي خواهي براي مثال به بخش لوگودوستان بري دوباره صفحه ورودي ميادبالا .
[/code]
اگه كلا خراب كدصفحه ورودي داريد به ما بدهيد
آدرس سايت:k-zaminy.iran.sc
اين هم كدش:
[code]<div id="first_p" style="text-align:center;margin-top:5px;"><a onclick="document.getElementById('main_p').style.display = 'block';document.getElementById('first_p').style.display = 'none';" href="#"><img border="0" src="آدرس عکس صفحه اول" width="800" height="600" alt="" border="0"/></a></div>

<div id="main_p" style="display:none;">

امضا:
۹۱-۳-۲۰ ۰۷:۲۸ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
alikhani98
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 1,816
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۹۱
اعتبار: 94
سپاس شده 1150 بار در 706 ارسال
ارسال: #2
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
دوست عزیزلطفادفعه بعدکدهات راداخل باکس بذار
{#باکلیک روش وقراردادن کدهات ودوباره کلیک کردن روی اون}
ومیشه کمی واضح ترتوضیح بدی؟

امضا:
به زودی
۹۱-۳-۲۰ ۰۷:۴۵ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط k-zaminy
k-zaminy
کاربر بسیار فعال
***
ارسال‌ها: 161
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 1
سپاس شده 40 بار در 30 ارسال
ارسال: #3
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
به اين لينك بريد:k-zaminy.iran.sc
بعد از اين كه رفتيد صفحه ورودي مياد كه بايد روش كليك كنيد تا صفحه باز بشه .بعد از اين كه صفحه باز شد برويد به بخش لوگو دوستان دوباره با همان صفحه ورودي مواجه مي شويد .
چه كار بايد بكنم كه اين طوري نشه.

امضا:
۹۱-۳-۲۰ ۰۸:۱۰ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رسول
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 1,798
تاریخ عضویت: دی ۱۳۹۰
اعتبار: 371
سپاس شده 2355 بار در 1082 ارسال
ارسال: #4
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
(۹۱-۳-۲۰ ۰۷:۴۵ عصر)alikhani98 نوشته شده توسط:  دوست عزیزلطفادفعه بعدکدهات راداخل باکس بذار
{#باکلیک روش وقراردادن کدهات ودوباره کلیک کردن روی اون}
ومیشه کمی واضح ترتوضیح بدی؟
اینو جایگذین کدت کن ببین چطوره. آدرس وبلاگت رو تو کدها باید بزاری
<script>
  if (location.href == "آدرس وبلاگ" ){
    document.write('<div id="first_p" style="text-align:center;margin-top:5px;"><a onclick="document.getElementById(\'main_p\').style.display = \'block\';document.getElementById(\'first_p\').style.display = \'none\';" href="#"><img border="0" src="آدرس عکس صفحه اول" width="800" height="600" alt="" border="0"/></a></div><div id="main_p" style="display:none;">');
    }
</script>

امضا:
۹۱-۳-۲۰ ۰۸:۱۶ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط k-zaminy
k-zaminy
کاربر بسیار فعال
***
ارسال‌ها: 161
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 1
سپاس شده 40 بار در 30 ارسال
ارسال: #5
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
آقا رسول وقتي اين كد گذاشتم صفحه ورودي مياد اما بعد از كليك برروش يك صفحه سياه مياد

امضا:
۹۱-۳-۲۰ ۰۸:۲۴ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رسول
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 1,798
تاریخ عضویت: دی ۱۳۹۰
اعتبار: 371
سپاس شده 2355 بار در 1082 ارسال
ارسال: #6
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
این کد رو باید بعد از تگ body قرار بدی

امضا:
۹۱-۳-۲۰ ۰۸:۳۴ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط k-zaminy
k-zaminy
کاربر بسیار فعال
***
ارسال‌ها: 161
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 1
سپاس شده 40 بار در 30 ارسال
ارسال: #7
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
بعد از تگ بادي هم گذاشتم باز هم همون طوري هستش

امضا:
۹۱-۳-۲۰ ۱۰:۴۰ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
alaedin
ناظم انجمن
*****
ارسال‌ها: 4,403
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰
اعتبار: 185
سپاس شده 4436 بار در 1968 ارسال
ارسال: #8
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
خوب اين صفحات ورودي با لينك مستقيم مشكل دارن ! يعني وقتي روي لينك ها كليك ميكني اين صفحات مياد ! فك نكنم بشه كاريش كرد

امضا:
برای یکی از سایتام مشکلی پیش اومده . چند روز انجمن نمیام .
۹۱-۳-۲۰ ۱۱:۰۳ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط k-zaminy
k-zaminy
کاربر بسیار فعال
***
ارسال‌ها: 161
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 1
سپاس شده 40 بار در 30 ارسال
ارسال: #9
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
نه بابا /اگه اين شكلييه چرا براي سايت هاي ديگه كه صفحه وروردي دارند اين مشكل پيش نمياد

امضا:
۹۱-۳-۲۱ ۱۰:۱۵ صبح آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
WorldTheme
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 1,759
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰
اعتبار: 116
سپاس شده 707 بار در 409 ارسال
ارسال: #10
RE: چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
برای من که درسته !

امضا:
پرو تم protheme.ir
۹۱-۳-۲۱ ۱۰:۳۶ صبح آنلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط k-zaminy
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان