چرا اين طوري ميشه؟؟؟!!!
#1
Question 
سلام دوستان
چرا وقتي يك صفحه ورودي براي وبمان گذاشتيم.اين طوري ميشه؟
يعني وقتي وارد وب ميشه صفحه ورودي بالا مياد اما وقتي كليك ميكنه مي خواهي براي مثال به بخش لوگودوستان بري دوباره صفحه ورودي ميادبالا .
[/code]
اگه كلا خراب كدصفحه ورودي داريد به ما بدهيد
آدرس سايت:k-zaminy.iran.sc
اين هم كدش:
[code]<div id="first_p" style="text-align:center;margin-top:5px;"><a onclick="document.getElementById('main_p').style.display = 'block';document.getElementById('first_p').style.display = 'none';" href="#"><img border="0" src="آدرس عکس صفحه اول" width="800" height="600" alt="" border="0"/></a></div>

<div id="main_p" style="display:none;">
#2
دوست عزیزلطفادفعه بعدکدهات راداخل باکس بذار
{#باکلیک روش وقراردادن کدهات ودوباره کلیک کردن روی اون}
ومیشه کمی واضح ترتوضیح بدی؟
 سپاس شده توسط k-zaminy
#3
به اين لينك بريد:k-zaminy.iran.sc
بعد از اين كه رفتيد صفحه ورودي مياد كه بايد روش كليك كنيد تا صفحه باز بشه .بعد از اين كه صفحه باز شد برويد به بخش لوگو دوستان دوباره با همان صفحه ورودي مواجه مي شويد .
چه كار بايد بكنم كه اين طوري نشه.
#4
(91-3-20، 07:45 عصر)alikhani98 نوشته است: دوست عزیزلطفادفعه بعدکدهات راداخل باکس بذار
{#باکلیک روش وقراردادن کدهات ودوباره کلیک کردن روی اون}
ومیشه کمی واضح ترتوضیح بدی؟
اینو جایگذین کدت کن ببین چطوره. آدرس وبلاگت رو تو کدها باید بزاری
کد:
<script>
  if (location.href == "آدرس وبلاگ" ){
    document.write('<div id="first_p" style="text-align:center;margin-top:5px;"><a onclick="document.getElementById(\'main_p\').style.display = \'block\';document.getElementById(\'first_p\').style.display = \'none\';" href="#"><img border="0" src="آدرس عکس صفحه اول" width="800" height="600" alt="" border="0"/></a></div><div id="main_p" style="display:none;">');
    }
</script>
 سپاس شده توسط k-zaminy
#5
آقا رسول وقتي اين كد گذاشتم صفحه ورودي مياد اما بعد از كليك برروش يك صفحه سياه مياد
#6
این کد رو باید بعد از تگ body قرار بدی
 سپاس شده توسط k-zaminy
#7
بعد از تگ بادي هم گذاشتم باز هم همون طوري هستش
#8
خوب اين صفحات ورودي با لينك مستقيم مشكل دارن ! يعني وقتي روي لينك ها كليك ميكني اين صفحات مياد ! فك نكنم بشه كاريش كرد
برای یکی از سایتام مشکلی پیش اومده . چند روز انجمن نمیام .
 سپاس شده توسط k-zaminy
#9
نه بابا /اگه اين شكلييه چرا براي سايت هاي ديگه كه صفحه وروردي دارند اين مشكل پيش نمياد
#10
برای من که درسته !
 سپاس شده توسط k-zaminy


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان