زمان کنونی: ۹۳-۶-۲۸, ۱۲:۰۳ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

میزبانی وب
موضوع بسته شده است 
کد پخش موزیک در وبلاگ
نویسنده پیام
keyvan4u
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 706
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۹
اعتبار: 53
سپاس شده 190 بار در 95 ارسال
ارسال: #1
Question کد پخش موزیک در وبلاگ
سلام دوستان کد پخش کننده موزیک رو میخواستم البته کدی که تنها یک دکمه play داشته باشه و با اجازه کاربر پخش بشه نه اتوماتیک .
فقط فلش نباشه مدیا پلیر و سبک باشه ممنون Heart

امضا:
روزهای آخر سربازی چه کُند میگذره،کاش همهء زندگی اینطور بود!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹۱-۲-۲۵ ۰۵:۴۲ عصر، توسط keyvan4u.)
۹۱-۲-۲۵ ۰۵:۴۱ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
پويابهروش
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 4,774
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
اعتبار: 419
سپاس شده 5658 بار در 2596 ارسال
ارسال: #2
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
بفرمایید.این کدها با دستور کاربر اجرا میشن و مال مدیا پلیره.
این برای داخل قالب وبلاگ:
<embed src="نام و ادرس اینترنتی فایل موزیک" autostart="false" hidden="false" loop="false" width="280" height="44">
اینم برای داخل تنظیمات:
<embed src="نام و ادرس اینترنتی فایل موزیک" autostart="false" hidden="false" loop="false" width="80" height="44">
اگر میخوای موزیک فقط یه بار اجرا شه همین کدها رو بذار اما اگه میخوای تکرار شه و آهنگ تموم شد دوباره شروع شه اون کد
loop="false"
به
loop="true"
تغییر بده.

مدیا پلیر و سبک هم هست.

امضا:
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹۱-۲-۲۵ ۰۶:۰۶ عصر، توسط پويابهروش.)
۹۱-۲-۲۵ ۰۶:۰۶ عصر غایب
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط keyvan4u
keyvan4u
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 706
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۹
اعتبار: 53
سپاس شده 190 بار در 95 ارسال
ارسال: #3
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
پویا جان ممنون اما این کد ها انقضا شدن

امضا:
روزهای آخر سربازی چه کُند میگذره،کاش همهء زندگی اینطور بود!
۹۱-۲-۲۵ ۰۶:۰۹ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
پويابهروش
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 4,774
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
اعتبار: 419
سپاس شده 5658 بار در 2596 ارسال
ارسال: #4
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
نگرفتم.یعنی چی؟
آخه من اینا رو از خودبلاگفا گرفتم.

امضا:
۹۱-۲-۲۵ ۰۶:۱۳ عصر غایب
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط keyvan4u
keyvan4u
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 706
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۸۹
اعتبار: 53
سپاس شده 190 بار در 95 ارسال
ارسال: #5
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
اینا کار نمیکنن دلیلش رو نمیدونم به هر حال بازم ممنون

امضا:
روزهای آخر سربازی چه کُند میگذره،کاش همهء زندگی اینطور بود!
۹۱-۲-۲۵ ۰۶:۱۵ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
پويابهروش
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 4,774
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
اعتبار: 419
سپاس شده 5658 بار در 2596 ارسال
ارسال: #6
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
نمیدونم اما ببین کدها رو بد نذاشتی؟مثلا اینکه درهنگام قرار دادن آدرس کدها تغییر کرده باشن.آخه اکثر دوستان وبلاگ نویس من از این کد استفاده میکنن و کارهم میکنه!نمونه: http://www.pesarshirazi.blogfa.com

امضا:
۹۱-۲-۲۵ ۰۶:۲۱ عصر غایب
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط keyvan4u
رسول
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 1,799
تاریخ عضویت: دی ۱۳۹۰
اعتبار: 371
سپاس شده 2366 بار در 1082 ارسال
ارسال: #7
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
من از این کد
<object name="MediaPlayer1" id="MediaPlayer1" width="80" height="25" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" type="application/x-oleobject"><p>&nbsp; &nbsp;<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="http://mfile.akamai.com/13873/live/reflector:24137.asx?bkup=45931" name="MediaPlayer1" id="MediaPlayer1" showstatusbar="0" width="80" height="25" wmode="transparent" uimode="mini" showcontrols="1" showtracker="0" showdisplay="0" autostart="true" title="Windows Media Player"></p><p>&nbsp; </p></object>
تو این صفحه
http://ask-me.blogfa.com/page/fox_news_radio.aspx
استفاده کردم البته شما باید برای استفاده آدرس فایلتون رو جایگذین کنید تو قسمت src و
autostart="false" قرار بدین

امضا:
۹۱-۲-۲۵ ۰۶:۲۷ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط پويابهروش ، keyvan4u
golalia
فعال دارای پست
**
ارسال‌ها: 10
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰
اعتبار: 2
سپاس شده 17 بار در 4 ارسال
ارسال: #8
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
من همیشه از این کد استفاده می کنم:
<embed src="آدرس فایل موزیک" autoplay="true" loop="false" height="40" />

امضا:
هر چی می خوای از تو علی ثالثی پیدا کن.
۹۱-۲-۲۸ ۰۸:۰۸ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط keyvan4u
mohammad1
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 2,589
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰
اعتبار: 155
سپاس شده 1393 بار در 873 ارسال
ارسال: #9
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
دوست من ,اگه از این کد استفاده کنه اتوماتیک پخش میشه ولی ایشون نمیخوان
۹۱-۲-۲۸ ۰۸:۱۰ عصر آفلاین
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط keyvan4u
DV7
کاربر ویژه
*****
ارسال‌ها: 1,317
تاریخ عضویت: اردیبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 69
سپاس شده 1371 بار در 737 ارسال
ارسال: #10
RE: کد پخش موزیک در وبلاگ
شما میتونی به سایتuploudmusic.orgبری آهنگ مورد نظرتو آپلود کنی و خودش برات کد رو میسازه 2تا کد یکی پخش اوتومات یکی هم با انتخاب کزینه play.سایت بسایر خوبیه فقط واسه ساخت کد موزیک درست شده.

امضا:
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹۱-۱۰-۲۷ ۱۱:۰۴ عصر، توسط DV7.)
۹۱-۲-۲۸ ۰۹:۳۱ عصر آفلاین
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط keyvan4u
موضوع بسته شده است 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان