کد پخش موزیک در وبلاگ
#1
Question 
سلام دوستان کد پخش کننده موزیک رو میخواستم البته کدی که تنها یک دکمه play داشته باشه و با اجازه کاربر پخش بشه نه اتوماتیک .
فقط فلش نباشه مدیا پلیر و سبک باشه ممنون Heart
روزهای آخر سربازی چه کُند میگذره،کاش همهء زندگی اینطور بود!
#2
بفرمایید.این کدها با دستور کاربر اجرا میشن و مال مدیا پلیره.
این برای داخل قالب وبلاگ:
کد:
<embed src="نام و ادرس اینترنتی فایل موزیک" autostart="false" hidden="false" loop="false" width="280" height="44">
اینم برای داخل تنظیمات:
کد:
<embed src="نام و ادرس اینترنتی فایل موزیک" autostart="false" hidden="false" loop="false" width="80" height="44">
اگر میخوای موزیک فقط یه بار اجرا شه همین کدها رو بذار اما اگه میخوای تکرار شه و آهنگ تموم شد دوباره شروع شه اون کد
کد:
loop="false"
به
کد:
loop="true"
تغییر بده.

مدیا پلیر و سبک هم هست.
 سپاس شده توسط keyvan4u
#3
پویا جان ممنون اما این کد ها انقضا شدن
روزهای آخر سربازی چه کُند میگذره،کاش همهء زندگی اینطور بود!
#4
نگرفتم.یعنی چی؟
آخه من اینا رو از خودبلاگفا گرفتم.
 سپاس شده توسط keyvan4u
#5
اینا کار نمیکنن دلیلش رو نمیدونم به هر حال بازم ممنون
روزهای آخر سربازی چه کُند میگذره،کاش همهء زندگی اینطور بود!
#6
نمیدونم اما ببین کدها رو بد نذاشتی؟مثلا اینکه درهنگام قرار دادن آدرس کدها تغییر کرده باشن.آخه اکثر دوستان وبلاگ نویس من از این کد استفاده میکنن و کارهم میکنه!نمونه: http://www.pesarshirazi.blogfa.com
 سپاس شده توسط keyvan4u
#7
من از این کد
کد:
<object name="MediaPlayer1" id="MediaPlayer1" width="80" height="25" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" type="application/x-oleobject"><p>&nbsp; &nbsp;<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="http://mfile.akamai.com/13873/live/reflector:24137.asx?bkup=45931" name="MediaPlayer1" id="MediaPlayer1" showstatusbar="0" width="80" height="25" wmode="transparent" uimode="mini" showcontrols="1" showtracker="0" showdisplay="0" autostart="true" title="Windows Media Player"></p><p>&nbsp; </p></object>
تو این صفحه
http://ask-me.blogfa.com/page/fox_news_radio.aspx
استفاده کردم البته شما باید برای استفاده آدرس فایلتون رو جایگذین کنید تو قسمت src و
autostart="false" قرار بدین
 سپاس شده توسط پويابهروش ، keyvan4u
#8
من همیشه از این کد استفاده می کنم:
کد:
<embed src="آدرس فایل موزیک" autoplay="true" loop="false" height="40" />
هر چی می خوای از تو علی ثالثی پیدا کن.
 سپاس شده توسط keyvan4u
#9
دوست من ,اگه از این کد استفاده کنه اتوماتیک پخش میشه ولی ایشون نمیخوان
 سپاس شده توسط keyvan4u
#10
شما میتونی به سایتuploudmusic.orgبری آهنگ مورد نظرتو آپلود کنی و خودش برات کد رو میسازه 2تا کد یکی پخش اوتومات یکی هم با انتخاب کزینه play.سایت بسایر خوبیه فقط واسه ساخت کد موزیک درست شده.
الکی الکی کنکوری شدیم رفت...
 سپاس شده توسط keyvan4u


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان